Összes oldalmegjelenítés

2014. július 13., vasárnap

Azért ezeknek a zsidóknak arany szívük van!

 Megdöbbenek az egyén oktalan szenvedésén,legyen az bárki a földön.De ,hogy mennyire eltorzult földön élünk azt mutatja, egy  beteg lelkületű ember véleménye másokról, de ezzel   ÖNMAGÁRÓL ÉS FAJÁRÓL ÁLLÍT KI NEM PÉLDÁS BIZONYÍTVÁNYT!
Sajnálatra méltó emberek ők, mert azt gondolják,ha valakit fizikailag megsemmisítenek ezzel vége, minden problémának vége,nem, az ember nem fél akkor a haláltól,amikor a családjáért,a hazájáért,és becsületéért küzd,de ezt ezek a semmi hitvány semmi emberek úgysem érthetik.
Olvassunk néhány "emberbarát"humánus gondolatot néhány mocskos béke nobel díjastól ,én ismerek náluk kegyetlenebb embereket,gyilkosokat, akik joggal remélik  a ledegradált ,becstelen, hazug ,kitüntetéseket.Persze nem a titulus miatt fogadták el,annál inkább anyagi okai miatt,mert érdekes valamennyien zsidók.
Szemét mocskos zsidók!





Menachen Begin- "A mi fajunk az uralkodó faj. Mi vagyunk ennek a bolygónak a megszentelt Istenei. Mi, akik legalább annyira különbözünk az alacsonyabb rendű fajoktól, amennyire azok különböznek a rovaroktól. A mi fajunkhoz hasonlítva a többi fajok valójában vadállatok és állatok, legjobb esetben háziállatok. Más fajokat emberi ürüléknek tekinthetünk. A mi rendeltetésünk, hogy uralkodjunk az alsóbbrendű fajok felett. A mi földi királyságunk felett a mi vezérünk vas kézzel fog uralkodni. A tömegek a talpunkat fogják nyalni, és rabszolgaként fognak szolgálni minket."


Madeleine Albright – amerikai politikus, külügyminiszter, 1999-ben külügyminiszterként üdvözölte Szerbia bombázását, az Irak elleni, több százezer gyermek halálát okozó ENSZ szankciókról pedig ezt mondta: "Hallottuk, hogy meghalt félmillió gyermek. Több, mint amennyi Hirosimában. Megéri?" "Véleményünk szerint megéri." „Undorító szerbek, takarodjatok!” Sokáig titkolta származását. 


David Dwight Eisenhower - *1890-1969. 1-4 millió német hadifoglyot gyilkolt le, hidegen kiszámítva, hogy mit tesz, 1944-1946 között, az 56-os forradalom mészárosa, zsidó társaival több millió német lakost és katonát gyilkoltatott meg a haláltáborokban, és évekig éheztette a német lakosságot, a hadifoglyok státuszát átminősítette, hogy megkerülje a genfi konvenciókat "kár, hogy nem ölhettünk meg több németet!" "Nem érdekel a német gazdaság és személy szerint nem támogatom, ha az a németeknek bármiféle könnyebbséget jelenthet. A németek kivívták a büntetést. Nem kérdés, hogy a vezéreiknek és az SS csapatoknak halálbüntetést kell adni, ám a büntetés ezzel még nem érhet véget.(...) nem látom értelmét, hogy egy paranoiással szelíden bánjunk, a német lakosság összessége paranoiás. (...) kemény kézzel kell bánni velük."



Henry Morgenthau - 1891-1967. Amerikai pénzügyminiszter 1934-45 között, kidolgozott egy tervet (Morgenthau-terv), mely szerint a háború után tönkre kell tenni Németországot, azon belül annak iparát (a Ruhr-vidéket és minden ipari létesítményt meg kell semmisíteni), és elmaradott agrárországgá, állattenyésztő országgá kell tenni, mely folyamat során meghalna kb. 20 millió német, teljesen le kell fegyverezni Németországot, apró államokra szétszabdalni, egyes területeit a szomszédos országokhoz csatolni. Ennek a tervnek a hírét Goebbels is közölte a német néppel, amely azután még elszántabban harcolt a bűnöző világzsidóság gój bábhadseregeinek támadásával szemben. Később Morgenthau tervét nagy bánatára megváltoztatták, és másképp valósult meg. A német lakosságot tudatosan és módszeresen éheztették 2 éven át, 5-10 millió németet hurcoltak haláltáborokba, ahol fedél nélkül, a mezőkön, kórházi ellátás nélkül éheztették, szomjaztatták a német hadifoglyokat, időseket, nőket és gyerekeket és különböző módszerekkel gyilkolták őket. Ezalatt roskadoztak az élelmiszertöbblettől az amerikai raktárak, ám a zsidók még a postának és a Vöröskeresztnek is megtiltották a segítséget és aljas adminisztratív módszereket alkalmaztak. 2 millió németet gyilkoltak meg, valamint két évig, Morgenthau minisztersége végéig akadályozták a német gazdaság talpra állását, a német kereskedelem és ipar megszűnt. Morgenthau tárgyalás nélkül akarta lelövetni a német vezetőket, sok zsidó USA-ba menekülését tette lehetővé, 1945-ben kiadott könyve: "Németország, a mi problémánk". Az IMF egyik létrehozója, később élete végéig Izrael pénzügyi tanácsadója volt



 Slomo Morel - 1919-2007, Lengyelországban tevékenykedő szadista koncentrációs táborvezető Swietochlowicében, tömeggyilkos, legalább 3000 polgári személy gyilkosa, sokukat széktámlával vert agyon és válogatott kínzásokat alkalmazott ártatlan embereken, majd a jaworznói átnevelő tábor parancsnoka, ahol szintén sokat gyilkolt. Egyebek mellett a nőket tömegesen megerőszakolták egymás előtt a zsidó őrök, kutyaházakba kényszerítették őket, és megparancsolták nekik, hogy ugassanak. Mikor 1990-ben kiderültek gyilkosságai, gyorsan Izraelbe menekült, amely nem adta ki Lengyelországnak, a külföldi hatóságok eljárását antiszemitának nevezve, a zsidó összetartást jellemző módon a legelemibb igazság elé helyezve. Zsidó hősként halt meg Izraelben. "Az én nevem Morel, és zsidó vagyok! Az anyámat, apámat, az egész családomat kiírtották (sic!) a nácik! Megfogadtam, ha túlélem a háborút, mindenért bosszút állok rajtatok, mocskos nácik! És most eljött az idő, hogy megfizessetek azért, amit tettetek!" "[Ti, foglyok] mind itt fogtok elpusztulni" "Auschwitz semmi sem volt [ehhez a táborhoz képest]" "amit a németek képtelenek voltak elérni 5 év alatt, én azt 5 hónap alatt elérem"


Lazar Stern - (vagy Manfred Stern, Emilio Kléber tábornok, stb.) tömeggyilkos terrorista kommunista tábornok a spanyol polgárháborúban a Vörös Brigádban számos társával, megöltek legalább 80 000 embert, 7000 papot, szerzetest és apácát, és 12 püspököt 



 Anne Frank - Naplóíró gyerek, egy hírhedt napló állítólagos szerzője, 1945-ben tífuszban meghalt. Apja, Otto Frank forgalmazta a kétséges szerzőjű művet, gondosan elrejtve a kétes pontokat, és lett belőle vagyonos.

 Robert Capa - 1913-1954, er. Friedmann Endre, szocialista, antifasiszta, anti-horthysta fényképész, első képe Trockijról készült, kommunista propagandista a spanyol polgárháborúban, ahol egy marxista bandával grasszált, leghíresebb képe hamis volt, propagandista Kínában Japán támadásakor, majd 2. világháborús propagandaképeket csinált, ott volt a normandiai partraszállásnál, a Szovjetunióban és Izraelben is fényképezett, az indokínai háborúban aknára lépett és meghalt "Robert Capa hazudozott, megrögzött szerencsejátékos és depresszív iszákos volt, fogyasztotta a nőket (elsősorban a prostituáltakat). Kihasznált mindenkit, szószegő volt, és amikor az Egyesült Államok külügyminisztériuma, azzal a váddal, hogy kommunista, bevonta útlevelét, feljelentett egyeseket, hogy visszakapja azt." - Phillip Knightley [93]


Arthur Koestler - 1905-1983. Magyarul is beszélő író, gondolkodó, cionista, kommunista, antifasiszta, a tömeggyilkos Vlagyimir Jabotinszkij titkára, Palesztinába települ 1926-ban, belép a németországi kommunista pártba, propagandista a spanyol polgárháborúban, szex enciklopédiát ír, belép a Francia Idegenlégióba, megszökik, majd belép az angol hadseregbe. Életrajzírója szerint több nőt is megerőszakolt zsidó módra, köztük egy ismert ember feleségét, betegsége miatt öngyilkos lett, és egészséges, fiatal feleségét is öngyilkosságra kényszerítette, támogatta Izrael megalakítását. 


Soros György - másnéven George Soros, gazdasági tevékenységeiről hírhedt világszerte, a tőzsdén tönkretette és megtámadta különböző országok (angol, olasz, német, magyar, stb.) gazdaságát, ott áll több ellenzéki megmozdulás mögött, álszent, jótékonykodó szervezeteket hozott létre, Bilderberg-tag "Az én világlátásomat a második világháború tragikus tapasztalatai formálták. Amikor Magyarországot megszállta a náci Németország, és deportálták a zsidókat Auschwitzba. Én elég szerencsés voltam azzal, hogy édesapám megértette, hogy ami Magyarországon folyik, az nem normális. Hogy ez távol áll az egyensúlyi állapottól. És ha követed azokat a szabályokat, amelyeket általában követsz, akkor meghalsz. Ez volt az én tapasztalatom a második világháborúról, és alapvetően ezt a tapasztalatot alkalmaztam mind a globális pénzpiacra, mind pedig politikai nézeteimet tekintve."  Orbán Viktor Magyarország Miniszterelnökének szellemi vezetője.



Mark Zuckerberg - milliárdos kétes programozó, mások ötletét lopta el (Facebook), amiért kártérítést kellett fizetnie. Megbízta 3 egyetemista-társa egy közösségi oldal szerkesztésével, ő azonban saját magának csinálta meg és fejlesztette tovább, hónapokig hitegetve őket. A facebook alapítói nagyrészt zsidók, zsidó legjobb barátját is kitúrta később az üzletből. Tipikus Einstein-szerű zsidó. "Nem látszik, hogy mi megy benne végbe, pont ez benne a legfélelmetesebb." "Három hónapon át abban a hitben ringatott minket, hogy minden rendben van. Ez volt a módszere." [120]


 Aleksander Kwasniewski *1954, Lengyelország elnöke (1995-2005), besúgó, kommunista politikus, kommunista ifjúsági miniszter, sportminiszter, a kommunista párt utódpártjának vezetője, egy baloldali bűnöző képviselő börtönbüntetését felfüggesztette, egy brutális gyilkosnak és bankárnak, Peter Vogelnek amnesztiát adott, az európai tolerancia tanács elnöke, vitatottan zsidó


 Faludy György - gyakorló biszexuális költő, a tengelyhatalmak ellen harcolt a világháborúban, felrobbantotta Gömbös Gyula szobrát, majd 90 éves korában elvett egy 19 éves lányt "Érvet és tényt nem ösmer, csak érzelmet,/abba magát fejbúbig beleássa,/s nyilatkozik, parancsol, jósol, lódit,/hiszen magyar. Ez a foglalkozása." (Szélsőjobb) "Úgy mellesleg, néhány szatírát írtam a magyar fasiszta vezérek ellen; az egyik egy Csilléry András nevű képviselő. Amikor maliciózus titkára ebéd után átnyújtotta neki a róla szerzett költeményemet, melyet a szociáldemokrata párt röplap formájában terjesztett, szívrohamot kapott, és lefordult székéről – amit életem egyik legnagyobb sikerének tekintettem."


Gyurcsány Ferenc - 1961, kommunista KISZ-főtitkár, privatizációból lett milliárdos, Apró Antal unokájának férje, miniszterelnök (!), a magyarok ellen uszított 2004 decemberében, magyarokat veretett, kínoztatott 2006-ban a forradalom 50. évfordulóján, eladósította az országot "Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mint hogyha kormányoztunk volna. E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este." "Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet." "Az a személyes sztorim, hogy változtassuk meg ezt a kurva országot..." 


Horn Gyula - 1932-2013 szadista pufajkás gyilkos 56-ban, mikor azt hazudta, hogy a forradalmárok megölték a bátyját, részt vett a Nyugati téri tömeggyilkosságban, majd kommunista politikus, külügyminiszter, a kommunizmus bukása után (!) miniszterelnök. Átvágott egy utólag felépített szögesdrótszakaszt a határnyitáskor 1989-ben külügyminiszterként, mire fajtársai mítoszt teremtettek köré, mintha ő bontotta volna le a határt. Nagy tiszteletnek örvendett ezután a zsidóbűnöző. "Pufajkás voltam. Na és?" "A felkeléssel együtt sok bűnöző került szabadlábra, akik veszélyeztették a biztonságot. Én a pufajkás osztagban (Steppenjackenbrigade) a törvényes rendet védtem" Kádár személyi titkára mondta róla: "Esküszöm magának, hogy aberráltak ezek a fiúk! Hogy valami nincs rendben! Én ezt komolyan mondom. Hogy lehet például egy Horn Gyula most jobboldali? Ő, aki pufajkás volt – nagyon kegyetlen pufajkás, hisz a pici emberek általában kegyetlenek, hisz megalázottak és emiatt sok olyan jött ki belőlük, amire nincs más magyarázat, - szóval karhatalmista volt és mivel a bátyját nagyon kegyetlenül gyilkolták meg az ellenforradalmárok (sic!), a Gyula nagyon kemény volt. Ő vágott, lőtt, mint a bolond."


 Péter Gábor - 1906-1993, tömeggyilkos, primitív kommunista politikus (alig tudta elvégezni a 4 elemit), az ÁVO, majd az ÁVH vezetője, a háború utáni kivégzések, kínzások és koncepciós perek felelőse, fajtársai bebörtönözték, 1959-ben szabadult, sosem vonták felelősségre



 Esterházy Péter - a legjelentősebb kortárs írónak beállított magyargyalázó fércműíró, beteges plagizátor, tagadja zsidóságát "Nehogy megrohadjon a magyar. Az összement magyart a savó leöntése és Trianon után túrónak használhatjuk (...) - Ki tartson magyart? Kezdő magyarbarát inkább kanmagyart tartson, ne szukát! Tanácsosabb fajtiszta magyart beszerezni, mint valami bizonytalan származású magyart." (Így gondozd a magyarodat)



Landeszmann György - magyarellenes budapesti főrabbi, Kanadába menekült "Ha felsorolnánk azoknak a zsidóknak az értékeit magyar kultúrában, amit ha kivonnánk Magyarországról, akkor nem maradna más, csak a bőgatya és a fütyülős barack.


Spiró György - magát írónak képzelő degenerált, magyargyűlölő és gúnyoló "Jönnek a dúlt-keblü mélymagyarok megint, füzfapoéták, füzfarajongók, jönnek a szarból, (...) Ó, ha gyilkolni szabadna újra, csámcsogva, hersegve szívnák a vért - miért is? ki tudja. Trianonért? - (...) nekünk kell jönnünk, pár csenevésznek, hogy bebizonyitsuk: nemcsak a szemetek tudnak magyarul." (Jönnek) 


 Fodor Gábor - a magyarellenes SZDSZ álszentségéről híres egykori elnöke, a látszólag békés, értelmes, valójában aljas zsidó típusa "A Metész-tüntetés ügyében egyetértettem Kuncze Gáborral. Ha egy bírósági tiltás ellenére tüntetnek, akkor ott a rendőrségnek fel kell lépnie - a lehető legbékésebb eszközökkel. (Riporter:)- Idős embereket gumibotoztak. - Én ilyesmiről nem tudok. Sokan sokfélét mondanak, de az azóta eltelt hetek alatt egyetlen vádat sem tudtak bizonyítani."



Heller Ágnes - korrupt kommunista "filozófus" "A zsidók esetében a nácizmus nem az „ellenséget" akarta kiirtani, ahogy a Szovjetunió, hanem egy népet, amely ráadásul a monoteizmus hagyományainak a megtestesítője. A holokauszt valójában Isten elleni harc volt. (...) Ezért tehát a kettő (kommunizmus és "nácizmus" - a szerk.) nem összehasonlítható egymással."



Nádas Péter - magyarellenes író "...(az őszödi hazugságbeszéd) az én véleményem szerint nagyszerű beszéd, a retorika egyik csúcsa - beleszámítva az összes nem szalonképes kifejezéseket, amelyeket nem neveznék se obszcénnek, se trágárnak, egyszerűen azért nem, mert a helyükön vannak. (...) Bizonyos érzéketlenséget mutatott, amely demokratikus politikus számára nem azért nem megengedhető, mert morálisan nem elfogadható, mert mindenki úgy hazudik, ahogy akar, mindenki a saját hazugságáért maga felelős." "A magyar állam nem egyszerűen csak egy csődöt került el, a magyar állam már nem létezik" 

A lista nem lehet teljes,nem is ez volt a cél.
A felsorolt személyek között, egy közös pont van,a személyiségük totális elferdülése, az egó betegsége,  és a mindent felülíró emberi hitványság, aljasság!Gyökértelenek, persze van egy faj amihez tartóznak és szolgálják is mindenek felett,de valójában légüres térben lebegnek ők, mert emberként való alkalmatlanságuk légüres térbe helyezi lelküket .Szánalmas tudatilag meghasadt elmebetegek.
De e lista iránytű is egyben,megmutatja az egészséges embernek ki-kik ellen kell felvenni a harcot,nem szabad egyetlen szavukat elhinni,és ha kell a Nemzet és Haza érdekében,mint egy sváb bogarat hideg fejjel kell eltaposni valamennyit!
Mert már tudom, közel az idő mikor a zsidó Világuralmi célok semmivé válnak,végleg eltűnnek,mint egy papírsárkány
az égből alászállva megtérnek lelki társukhoz a Sátánhoz.
Gyűlöld és vesd meg őket,mert ők az okozói,minden háborúnak,gazdasági válságnak,szenvedésnek ezen a földön,több ezer éve már!

                                                                                     Korponai István





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése